Hirdetés

Maga Gabe Newell vitte házhoz az első Steam Deckeket

|

A postás helyett egészen más csöngetett a Steam Deck első előrendelőinél.

Hirdetés

Megkapták a legelső Steam Deckeket a Valve kézikonzoljának korai előrendelői, közülük néhánynak pedig egy különleges személy adta át a masinát: nem a kedves postásnéni, vagy egy életvidám futár nyomta meg a csengőt, hanem maga Gabe Newell. Minderről természetesen videó is készült.

Gabe egyébként saját aláírásával is ellátta a kiszállított Steam Deckeket, így azon sem lennénk meglepődve, ha egyes modellek az eBayen kötnének ki. 

Hirdetés

A már megszokott módon végtelenül közvetlen Gabe Newell saját e-mail címét is elárulta a szerencsés vásárlóknak, várva azok visszajelzéseit a kézikonzollal kapcsolatban. Teljesen biztosak vagyunk benne, hogy csak és kizárólag ők fognak írni neki, és senki sem használja ki ezt a helyzetet egy kis szertelen trollkodásra. Az emberek nem ilyenek. Ugye?

A videóban egyébként a legmókásabbak talán azok voltak, akiknek fogalmuk sem volt arról, kicsoda Gabe, és nem igazán értették, mi ez a nagy felhajtás. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)