Hirdetés

Magyar menüvel érkezik a PlayStation 5

|

Mindezt a PlayStation Magyarország hivatalos Facebook-oldalán jelentették be.

Hirdetés

Ha azon szerencsés előrendelők közé tartoztok, akik még időben le tudtak csapni egy sima vagy lemezmeghajtó nélküli PlayStation 5 konzolra, akkor bizony már a megjelenés napján örülhettek annak, amit ma jelentett be hivatalos Facebook-oldalán a PlayStation Magyarország: a PS5 magyar nyelvű menüvel is fel lesz vértezve.

Biztosan sokaknak fontos szempont ez is, de azért valószínűleg a játékok tekintetében fontosabb kérdés, hogy továbbra is magyar felirattal érkeznek-e a PS-exkuzív, belső fejlesztésű címek. Remélhetőleg ezen a téren sem terveznek változást.

Hirdetés

A PlayStation 5 és PlayStation 5 Digital Edition konzolok egyaránt november 19-én fognak megérkezni hazánkba, ekkor jelennek meg az első exkluzív játékok is, úgymint a Marvel's Spider-Man: Miles Morales, a Demon's Souls remake, vagy épp a Sackboy: A Big Adventure.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)