Hirdetés

Magyar nyelvű üzenetet rejt a Cyberpunk 2077 témájú Xbox One X

|

Fény derült a CD Projekt RED és a Microsoft együttműködéséből született, speciális kinézetű konzolok titkára.

Hirdetés

Először a Redditen bukkant fel pár kép, amelyek leleplezik a limitált példányszámban készített, Cyberpunk 2077 dizájnú Xbox One X konzolok eddig elhallgatott jellemvonását. A készüléken viszonylag könnyen felfedezhető utasítást követve kellemes meglepetés fogja érni a tulajdonosokat. Ehhez persze nem árt majd valahonnan keríteni egy UV-lámpát.

Hirdetés

Nyilván nem mindenkinek egyértelmű, de a készülék hátoldalán angol nyelvű, látszólag összefüggéstelen szavakat találunk egymás alá és fölé rendezve. A Uniform, Victor, Mike, Echo négyes a NATO-nál rendszeresített, rádióforgalmazás közben alkalmazott ABC-ből származik, melynek az az elsődleges célja, hogy betűzés közben elkerüljék a félreértést a kommunikáló felek. Magyarán a kezdőbetű a lényeg, és ha ezeket összeolvassuk, megkapjuk az UVME, világíts meg UV-lámpával utasítást.

Amennyiben így teszünk, akkor tizenöt nyelven - köztük magyarul is - elolvashatjuk azt, hogy köszönöm. Nem meglepő módon kizárólag a lokalizáció első körében szereplő nyelvekről van szó, amelyek feliratként vagy szinkronként választhatóak lesznek a játékban. Nekünk csak felirat jutott, mielőtt még bárki félreértené.

A Cyberpunk 2077-et legközelebb június 25-én láthatjuk majd mozgás közben, de valószínűleg ahogy egyre közelebb kerülünk a tervezett szeptember 17-ei premierhez, úgy szaporodik majd a további trailerek, fejlesztői naplók és gameplay bemutatók száma.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)