Hirdetés

Már képeken is láthatjuk, hogy mekkora a PlayStation 5

|

Meglehetősen méretes masinát készül piacra dobni a Sony.

Hirdetés

Két hónapon belül megérkeznek közénk a következő generációs konzolok, amelyekről már rengeteg hasznos információt megtudhattunk az elmúlt hetekben, hónapokban. Időközben már az is kiderült, hogy a PlayStation 5 nagyobb lesz, mint az Xbox Series X, ami picit megnehezítheti azt, hogy megfelelő helyet találjunk neki a szobában, és néhány friss képet elnézve valóban igazi monstrum lesz a Sony új masinája.

Hirdetés

A tajvani National Communications Commision, vagyis az NCC jóvoltából érkezett pár valódi fotó a PlayStation 5-ről, tehát a Sony hivatalos anyagai után azt is megnézhetjük, nagyjából hogyan fest majd a konzol. Fekvő állapotban picit furcsa látványt nyújt, ráadásul elég sok helyet is elfoglal így, szóval lehet, hogy inkább állítva érdemes majd elhelyezni a TV közelében.

Nektek melyik pozícióban tetszik jobban a PS5?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)