Hirdetés

Még a PlayStation 5 is jobban néz ki Cyberpunk 2077 stílusban

|

Egy rajongó elképzelte, milyen lenne egy Cyberpunk 2077 PS5.

Hirdetés

Az év második fele meglehetősen izgalmas lesz, aminek külön örülünk, mert az elsőtől nem igazán ájultunk el. Rengeteg komoly AAA játék fog befutni néhány hónap alatt, és (remélhetőleg most már tényleg) ezek között lesz az év legjobban várt címe, a Cyberpunk 2077 is. A türelmetlen rajongók már alig várják, hogy elkezdhessék felfedezni a futurisztikus világot, ez pedig alkotásra készteti a kreatívabb elméket.

Hirdetés

Egy XboxPope névvel operáló Twitter felhasználó meghazudtolva saját nevét a PlayStation 5-nek álmodott új dizájnt. Az egyébként is futurisztikus külsővel megáldott gépnek igazán jót tett a Cyberpunk-díszítés.

Ugyan nem tudjuk, hogy a következő generációs konzolok bármelyike kap-e Cyberpunk 2077 kiadást, az biztos, hogy a játék minden gond nélkül fog pörögni mindkettőn, köszönhetően a visszafelé kompatibilitásnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)