Hirdetés

Még ebben az évben érkezhet egy OLED képernyős, 4K-ra is képes Nintendo Switch

|

A Nintendo is tudja, hogy frissítenie kell a Switch kínálatát, ha versenyben akarnak maradni az épp megújuló konzolpiacon.

Hirdetés

Évek óta téma egy felturbózott, sokszor Switch Pro néven emlegetett, erősebb hordozható gép a Nintendótol. Ugyan ezeket a híreket a japánok többször tagadták, most újabb, kifejezetten részletes beszámoló érkezett arról, milyen lehet a gép, sőt, még a megjelenés időpontját is tudni vélik.

A sokszor hiteles forrásként vizsgázott Bloomberg számolt be arról, hogy szerintük milyen lesz a nemsokára megjelenő Nintendo Switch Pro. A forrás szerint a gép felturbózott hardver mellett új kijelzővel is kényezteti majd a szemet. Az új modellben a hírek szerint egy 7 inches Samsung OLED panel kap helyet, melyben felbontása 720p lesz. Ezzel a specifikációval az eddigi legnagyobb Switch lesz, hiszen az eredeti modell 6.2-es kijelzővel rendelkezett, míg a Lite egy 5.5-ös panellel van szerelve.

Hirdetés

A Bloomberg beszámolója szerint a Switch Pro dokkolva a 4K képes lesz, melyre azért is van szükség, hogy kicsit felfrissítsék a konzolt, miután a PlayStation 5 és az Xbox Series gépek egy új szintre emelték a konzolok közti versenyfutást.

A beszámoló tudni véli azt is, hogy a konzolt még idén bejelentik, a megjelenésére pedig valamikor a negyedik negyedévben számíthatunk. Persze a piac jelenlegi állásából és az előrejelzésekből kiindulva nem lennék meglepve, ha majd ez is inkább 2022-ben lenne ténylegesen elérhető.

A cikk írásának időpontjáig sem a Samsung, sem pedig a Nintendo nem kommentálta a híreszteléseket. Ti örülnétek, esetleg le is csapnátok egy felújított, sokkal korszerűbb Nintendo Switchre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)