Hirdetés

Megérkeztek az első beszámolók, az Xbox Series X töltési ideje tényleg lenyűgöző

|

Az első hands-onok alapján az Xbox Series X valóban pár másodperc alatt tölti majd be kedvenc játékainkat.

Hirdetés

A legnagyobb külföldi médiumok már megkapták saját Xbox Series X konzoljaikat az előzetes tesztelésre, ma délután pedig el is kezdtek szállingózni a hosszabb-rövidebb beszámolók. A GameSpot cikkében pedig külön szegmenst kapott a töltési idő, illetve egészen pontosan az, mennyivel is kell majd kevesebb ideig a töltőképernyőt bámulnunk, mint a jelenlegi csúcsot jelentő Xbox One X esetében. 

Control például közel egy percen át töltött One X-en, ez az idő viszont Xbox Series X-en mindösszesen 13 másodpercre redukálódik.

Hirdetés

A "leglassabban" a Red Dead Redemption 2 tölt be a vizsgált címek közül Series X-en, egészen pontosan 38 másodperc alatt, Xbox One X-en viszont ez a játék nem kevesebb mint 2 percen és 8 másodpercen át tette próbára a türelmünket minden egyes betöltés esetében. 

Az alábbi listában összesen négy játék esetében nézhetitek meg a másodpercre pontos töltési időket Xbox Series X-en és Xbox One X-en. A táblázat kattintás után megnő.

Érdemes lehet elolvasni az amerikai IGN, a The Verge, és a VentureBeat írásait is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)