Hirdetés

Meglepően csendes a PlayStation 5 az első beszámolók alapján

|

Néhányan már kipróbálhatták a Sony legújabb játékkonzolját, és a gép teljesítményéhez kapcsolódóan nagyon pozitív vélemények érkeztek a PS5 zajosságáról.

Hirdetés

Már nem kell sokáig várnunk a következő generációs játékkonzolok megjelenésére, viszont addig is rengeteg újabb információt tudhatunk meg azoknak köszönhetően, akik már ki is próbálhatták a PlayStation 5-öt. A legutóbbi bemutatón például többen is megjegyezték, hogy a gép mennyivel csendesebb elődeinél.

Hirdetés

A hagyományos PlayStation 4 is, de főleg a PlayStation 4 Pro hajlamos arra, hogy a komolyabb teljesítményt igénylő játékok futtatása közben kis túlzással akkora zajt csapjon, akár egy felszálló repülő. A ventilátorok teszik a dolgukat, de ilyenkor érdemesebb a játék hangerejét is feljebb csavarni.

Úgy látszik, hogy a PlayStation 5 esetében nem számíthatunk ilyen tapasztalatokra, ugyanis többen is arról számoltak be, hogy rendkívül csendesen működik a konzol. A Dengeki Online újságírója a beszámolójában azt írta, hogy meglepően zajmentes volt az élmény, illetve a 4game és az AV Watch munkatársai is megjegyezték, mennyire halk a PS5 játék közben.

A Japánban tartott bemutatón emellett még az is kiderült, hogy a régióban megváltozik az X és az O gombok funkciója, így az X lesz ezentúl a megerősítéshez rendelt gomb - ahogy nálunk, és az egész nyugati piacon is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)