Hirdetés

Meglepően egyszerű kijavítani a Nintendo Switch legnagyobb hibáját

|

Amíg a Nintendo nem tudja kitalálni, hogy mit kezdjen a Joy-Conok gyári problémájával, addig egy YouTube videós megoldotta ezt a garázsában.

Hirdetés

Ahogy néztük VK megoldását a Nintendo közösségét évek óta mérgező problémára, eszünkbe jutott a Vasember mém, amikor Jeff Bridges ordibál egy tudóssal arról, hogy bezzeg Tony Stark egy barlangban megoldotta a problémát egy doboz szeméttel.

Tulajdonképpen ugyan ez a helyzet: a Nintendo a konzol debütálása óta nem tudott mit kezdeni a Joy-Con driftelésével (önálló életre kelt az analóg), maximum adtak egy cserekontrollert, annak, aki jelezte a problémát. A Switch Lite-tal sem jobb a helyzet, és ez felhetehetőleg az OLED Modell érkezésével sem fog változni.

Hirdetés

VK szerint nem olyan bonyolult a megoldás. Amikor a Joy-Con alaphelyzetbe áll, akkor gyakorlatilag az történik, hogy a kar körül nyomás alakul ki. A kontroller belső feszessége idővel gyengül, amit egy papírlap beépítésével helyre lehet rakni. Ez a módszer VK elmondása szerint teljesen megszüntette a problémát.

Senkit nem bátorítanánk arra, hogy most azonnal szedje szét a kontrollerét, már csak azért sem, mert ha beleraktok bármit a mechanikába, azzal teljesen elveszítitek a garanciális segítséghez való jogotokat. Aki viszont nem ilyed meg egy áramkör láttán, az valószínűleg pár perc alatt képes lesz helyre rakni a driftet a fenti videó segítségével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)