Hirdetés

Mégsem kell visszaállítani a gyári beállításokat, ha ezzel a PS5-ös hibával találkoztok

|

A Sony a figyelmünkbe ajánlott egy némileg kényelmesebb megoldást.

Hirdetés

Több játékos is arról számolt be a közelmúltban, hogy egy furcsa hiba miatt egész egyszerűen nem lehet letölteni egy-egy játékot PlayStation 5-re, ráadásul a problémának gyakorlatilag csak egyetlen megoldása volt, a konzol gyári beállításainkat visszaállítása. Úgy tűnik, hogy a gondot még mindig nem sikerült orvosolni, de legalább már ismerünk egy olyan megoldást, amivel némileg egyszerűbben kezelhetjük a szerencsétlen helyzetet.

Hirdetés

Az Ask PlayStation Twitter-oldala a játékosok segítségére sietett, és megmutatta, hogyan háríthatjuk el a problémát a gyári beállítások visszaállítása nélkül. Először is frissíteni kell a masina szoftverét a legújabb verzióra, majd egész egyszerűen Safe Mode-ban kell elindítani a gépet, és a "Rebuild Database" opciót választva elvileg helyre is rakhatjuk a rendszert.

A Safe Mode-ba való belépéshez először teljesen ki kell kapcsolni a PS5-öt, majd nyomva kell tartani a bekapcsológombot 7 másodpercig, és ha két pittyegést hallunk, akkor jól csináltuk a műveletet.

Nektek működött ez a megoldás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)