Hirdetés

A Microsoft és a Razer együtt dolgoznak az Xbox billentyűzet- és egértámogatásán

|

Még idén lehetősége nyílhat a konzolos játékosoknak a PC-s perifériák használatára.

Hirdetés

A Microsoft már évek óta pedzegeti az Xbox One billentyűzet- és egértámogatását, így nagyon örvendetes, hogy a legújabb hardvereket még idén szeretnék elérhetővé tenni.

Hirdetés

A Razerrel közösen folytatott fejlesztéseknek hála számíthatunk a Chroma RGB világítás támogatásra az Xbox-játékok esetében. A Windows Central riportjai alapján a Microsoft már idén év elején felvette a kapcsolatot a fejlesztőkkel a várható hardverekkel kapcsolatban. A Razer termékekhez már egy promóciós képet is publikáltak az Xfest rendezvényen, várhatóan az alábbiak mindenképp támogatást kapnak..

A teljeskörű billentyűzet- és egértámogatás az Xbox One-on azért elég sok kérdést felvet a multiplayer játékokkal kapcsolatban, de a Microsoft azt már a fejlesztőkre bízza, hogyan foglalkoznak egyes játékokban a témával.

Egyes források szerint már egy őszi frissítés megalapozhat a funkciónak, kíváncsian várjuk a részleteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)