Hirdetés

Már készül a következő Xbox hardvere?

|

A Microsoft pár érdekes álláshirdetést dobott fel az oldalára, amelyekből arra lehet következtetni, hogy ők már kacsintgatnak a következő generáció felé.

Hirdetés

A közelmúltban érdekes pletykák merültek fel a következő PlayStation konzollal kapcsolatban, most pedig az Xbox One utódjáról kezdhetnek spekulálni a játékosok.

Hirdetés

Két érdekes hirdetés jelent meg a Microsoft saját álláhirdetései között az elmúlt napokban: az egyikben egy senior villamosmérnököt keresnek, aki alaposan átlátja a jelenleg DDR és GDDR memóriák működését, valamint a jövő technológiáit illetően is képben van.

Emellett Xbox Storage Architect pozícióra keresnek kollégát, akinek az lenne a feladat, hogy egy merevlemezekkel, solid state lemezekkel vagy akár flash memóriákkal foglalkozó csapatot kéne vezetnie a cégen belül.

Ugye az Xbox One erősebb kiadása, az Xbox One X már GDDR5-öt használ, szóval semmi meglepő nem lenne abban, ha a konzolcsalád következő generációja már a GDDR6-ra épülne. Persze ahogy a PlayStation 5 esetében is, itt is számíthatunk rá, hogy 1-2 évig még nem hallunk érdemi információt erről a konzolról, de elvileg a fiúk a bányában már dolgoznak.

Szerintetek milyen lesz a következő generáció? Milyennek kellene lennie?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)