Hirdetés

Xbox Scorpio - így néz ki az új Xbox lelke

|

A Scorpio vezető mérnöke a Twitteren osztotta meg az új Xbox hardverének egyik legfontosabb komponensét.

Hirdetés

Hamarosan itt az E3 2017, ahol minden bizonnyal hallani fogunk a Microsoft legújabb csodájáról, az egyelőre csak Scorpio néven emlegetett konzolról, a cég pedig máris elkezdte hype-olni a várhatóan szenzációs bejelentéseket.

A projekt vezető mérnöke, Mike Ybarra a Twitter-oldalán osztotta meg az alábbi képet, amin a Scorpio működésének alapját képző SoC (system-on-chip) végleges változatát láthatjuk. A Scorpio specifikációit már ismerjük, szóval ez a kép mindenképpen csak kedvcsinálónak jó, de annak valóban tökéletes.

A konzol mindenképpen az idei E3-as Microsoft konferencia legnagyobb durranása lesz, mi pedig alig várjuk, hogy megnézhessünk működés közben is néhány játékot rajta.

Ti mennyire várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)