Hirdetés

Miért kíváncsi mindenki az Xbox Series X hardverére?

|

Ez a kérdés foglalkoztatja a konzol hardverfejlesztésért felelős vezetőjét, aki közösségi média világában keresi a választ.

Hirdetés

Ha minden terv szerint alakul, idén karácsonykor már következő generációs konzolokat tuszkolhatunk a karácsonyfa alá, az pedig ízlés dolga, hogy ki melyiket részesíti előnyben. Bizonyára lesz olyan háztartás, ahol a PlayStation 5 nyer, mások az Xbox Series X-et választják majd, de az sem ritka, hogy a két konkurens békésen megférjen egymás mellett, ahogy a mi nappalinkban. Ugyanakkor ahhoz képest, hogy már kevesebb, mint egy év választ el minket az új konzolok megjelenésétől, fájóan kevés a konkrétum, hardveres felépítésük sem ismert még teljesen.

Hirdetés

David Prien, az Xbox Series X hardverfejlesztésért felelős vezetője Twitteren kíváncsiskodott egy sort, hogy miért akarnak az emberek ilyen hamar minden részletet tudni a konzol specifikációiról. Ő maga ezt konkrétan ahhoz hasonlította, mint amikor a mozijegy megvásárlása előtt olyan spoilerekkel találkozik, amelyekről nem szeretett volna értesülni.

Gyaníthatóan nem arra gondol, hogy bőven ráérünk vásárlás előtt elolvasni a dobozra írt specifikációkat, csupán értetlenkedik, hogy miért bírnak ezek az információk ekkora jelentőséggel már most. Ahogy várható volt, sokféle válaszreakciót kapott az általános kíváncsiságtól kezdve a céltudatos spórolásig.

Szerintetek fontos, hogy a lehető leghamarabb kiderüljön minden lényeges tudnivaló a hardverekről, befolyásolna benneteket a későbbi döntéshozatalban, ha konzolvásárlást fontolgattok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)