Hirdetés

Az Xbox Series X és a Project xCloud együtt nyitnak új fejezetet a játékvilágban?

|

Az elmaradt GDC helyett live streamben tart előadásokat az új játékfejlesztési technológiákról a Microsoft.

Hirdetés

A Microsoft eredetileg a Game Developers Conference-en tartott volna kétnapos előadás-sorozatot, de a rendezvényt a koronavírus fenyegetésére való tekintettél legkorábban idén nyárra halasztották. A cég viszont rengeteg anyaggal készült, és ezt jövő héten a Game Stack Live livestream-sorozat keretein belül fogja bemutatni.

Hirdetés

A Mixeren megtekinthető adás során a rajongók által talán leginkább várt panel az "Xbox Series X + Project xCloud = New Chapter in Gaming" című előadás, amely keretein belül új információkat osztanak meg a konzolról, és várhatóan a Microsoft streaming szolgáltatásával, az xClouddal kapcsolatban is.

Emellett a március 17-én és 18-án zajló esemény ideje alatt a Gears 5-ról, a Sea of Thievesről és az ID@Xbox szolgáltatásról is szó esik majd, illetve a Turn 10 és a Double Fine stúdiók képviselői is jelen lesznek.

A livestream magyar idő szerint március 17-én este 6 órakor kezdődik. Ti milyen új bejelentéseket vártok az Xbox Series X-szel kapcsolatban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)