Hirdetés

"A Scorpio lesz a legerősebb konzol a piacon"

|

- állítják a Middle-earth: Shadow of War fejlesztői, akik az elsők között lesznek, akik a Microsoft új konzoljára is kihozzák játékukat.

Hirdetés

A játékosok jelentős tábora várja már izgatottan, milyen is lesz az idei év végén érkező, egyelőre csak Scorpio néven futó új Xbox. Mivel a Middle-earth: Shadow of War már biztosan megjelenik - minden bizonnyal felturbózott formában - az új gépre, a Monolith egy nemrég készült interjúban már tudott nyilatkozni néhány apróságról a Scorpio kapcsán.

Kevin Stephens, a stúdió feje beszélgetett a GamesRadarral, akiknek elárulta, nem túlzott a Microsoft és tényleg nem lesz erősebb konzol a Scorpiónál a megjelenésekor.

"Nem találtunk semmi olyat, ami nem lett volna igaz a hardverrel kapcsolatos állításaik közül. Amennyire mi tudjuk, ez lesz a valaha készült legerősebb konzol a rajtkor - hacsak valakinek nincs valami bejelentése, amiről még nem tudunk."

- mondta.

Az extra számítási teljesítmény előnyei mellett persze nehézséget is okozott nekik az új hardver.

"A legnagyobb kihívást a hardverhez való hozzáférés jelentette, hiszen a végleges változat mindig az utolsó pillanatban készül el. Ez már csak így szokott lenni."

Végül a Middle-earth: Shadow of War fejlesztését vezető Stephens kitért a Microsoft ígéretére is, hogy nem maradnak le az új játékokról a korábbi Xbox One modellek tulajdonosai sem.

"Nem nyilatkozhatok a Microsoft nevében, de nekünk úgy tűnik, kifejezetten elkötelezettek az irányt, hogy ha Xbox One-t veszel, legyen az egy eredeti One, egy S, vagy egy Scorpio és ha megvettél egy játékot, azt akármelyiken játszhasd."

Ebbe egyébként úgy tűnik, egyre gyakrabban vonják majd be a Windows 10-et is, ugyanis saját gyártású Play Anywhere címeik után a Resident Evil VII PC-s és Xboxos változatai között is átvihettük a mentésünket. A Shadow of War esetében a horrorjátékhoz hasonlóan cross-buy lehetőséget is kapunk, tehát ha az egyik platform digitális áruházában megvesszük Talion sztorijának folytatását, a másik típusú gépre is letölthetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)