Hirdetés

A rajongók már mini SNES-t is építettek

|

A Nintendo hivatalos mini NES-e csak novemberben érkezik, amit az ötlet által inspirált rajongók egyre jobb megoldásokkal előznek meg.

Hirdetés

Valószínűleg korábban is eszébe jutott már több játékosnak, hogy megépítse egy régi konzol miniatűr változatát, de a Nintendo hivatalos megoldásának bejelentése sokkal népszerűbbé tette az ötletet. Ezúttal a Super Nintendo Entertainment System-re hasonlító kütyü épült.

Hasonlóan a saját mini NES-ét a bejelentés előtt elkezdő sráchoz a Rated-E Mods csapata is egy Raspberry Pi köré építette fel a SNES Micrónak keresztelt gépet, egész pontosan a Zero modellt választották. Ők viszont nem 3D-s nyomtatással készítették el a házat, ehelyett egy egyszerű téglatestalakú műanyag alapon agyagból mintázták meg az 1990-ben megjelent konzolt. A kész házat végül megcsiszolták és lefestették, de a fenti videóban nem csak ezt nézhetitek meg, hanem azt is, hogyan tették megfelelően stabillá a házat, vagy éppen hogyan kerültek át a megfelelő helyre az USB-csatlakozók.

Ti megpróbálkoznátok egy ilyen gép elkészítésével, vagy megmaradtok a hivatalos változat mellett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)