Hirdetés

Mióta megláttuk ezt az egyedi PlayStation 5-öt, nem akarjuk máson játszani a God of War: Ragnarököt

|

Sajnos muszáj lesz, mivel a gép két brazil rajongó munkája, és ha forgalomba is kerül, csak nagyon limitáltan.

Hirdetés

Igen, a cím kissé túlzó - valójában mindegy, min fut, egy kibelezett, deszkára szegelt, összetört, de még működőképes PlayStation 5-ön vagy PS4-en is játszanánk a God of War: Ragnarökkel, csak az a fontos, hogy elkísérhessük Kratos és Atreus párosát második, egyben utolsó skandináv kalandjukra. Azért a franchise rajongói közül biztosan lesznek páran, akiknek az alább látható konzoltól beindul a nyálelválasztása.

Az egyedi PlayStation 5-öt a fan2fan.br mögött álló két brazil művész, Anderson és Débora tervezte, egyelőre egy készült belőle a Gom.Gom.Figures-szel együttműködésben, viszont volt már egész hasonló, Horizon: Forbidden West-es PS5-fedelük is még februárban, abból 30 darabot gyártottak, darabját 1450 emirátusi dirhamért, kb. 160 ezer forintért árulták.

Hirdetés

A korábban The Last of Us, Red Dead Redemption 2, Assassin's Creed Valhalla és Mortal Kombat-témájú kontrollertartókat, szobrokat és PS5-fedeleket is készítő páros új munkáját a Ragnarök ihlette, rúnákat, fagyott, havas sziklákat, és két farkast láthatunk rajta, meg természetesen a játék logóját.

Egyelőre nem tudni arról, hogy a Sony tervez-e egyedi festésű PlayStation 5-fedeleket vagy akár egy konzolt piacra dobni, de nem látunk rá sok esélyt jelenleg. A Ragnarök november 9-ei megjelenése még messze van, hátha addig előállnak valamivel.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)