Hirdetés

Mutatós új kontrollert kap a Hades

|

Ezzel a Hades kontrollerrel talán könnyebb lesz kijutni a pokolból.

Hirdetés

A Hades eredetileg 2020. szeptember 17-én jelent meg PC-re és Nintendo Switchre, prá napja azonban már PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön, Xbox One-on és Xbox Sieres X/S-en is elérhető a Supergiant Games roguelike dungeon crawler játéka. 

Furcsamód nem az új platformokhoz kapcsolódóan fogunk viszont egy új Hades kontrollert kapni, hanem épp Nintendo Switchez.

Hirdetés

Egyelőre nem tudni, mikor válik elérhetővé az egyedi Hades festéssel felvértezett periféria. A kontrollerről a Wario64 nevezetű Twitter-felhasználó számolt be (egy új szürke Mario variánssal együtt), és linkeket is lehelyezett a tweetjében, de a Hades kontrollerre mutató Amazon hivatkozás már nem éles. Könnyen lehet, hogy túl korán került ki a link, és kicsivel később akarták csak leleplezni a vörösben pompázó perifériát.

Ti mindenesetre alább már most megnézhetitek a kontrollert:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)