Hirdetés

Negyedórán át mesélt a Microsoft az Xbox Series X és S konzolokról

|

Az akarták ezzel bemutatni, milyen felhasználói élmény várja a next-gen Xboxok vásárlóit.

Hirdetés

Immár tényleg karnyújtásnyira van november 10., vagyis az Xbox Series X és S konzolok hivatalos megjelenési dátuma. A Microsoft pedig a jelek szerint úgy érezte, nem árt még egy kicsit mesélni az új vasakról, hátha akad olyan potenciális vásárló, aki továbbra is informálódni szeretne, mielőtt bevásárlókosarába pakolja az egyik új Xboxot.

Hirdetés

Az alábbi videóban Malik Prince (az Xbox közösségi részlegének vezetője) és Harrison Hoffman (az új konzolok vezető tervezőmérnöke) beszélgetnek kedélyesen, közben pedig szépen sorban megmutatják, mire képesek az új vasak, illetve miben fejlődött a Game Pass szolgáltatás, valamint mobilos Xbox applikáció.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)