Hirdetés

40 játékkal jön a Neo Geo Mini

|

Újabb gyártó próbálja meg meglovagolni a retro őrületet, ezúttal egy játéktermi árkád gép kicsinyített másának kell helyet csinálnunk a polcon.

Hirdetés

Sosem voltam az a nagy játékterembe járó (mondjuk anno 50 km-es körben nehéz is lett volna ilyet találni), legfeljebb az osztálykirándulásokon vettünk be egy-egy ilyen helyet anno. Valószínűleg ezért nem is értem igazán, miért jó a Neo Geo Mini.

Hirdetés

A Neo Geo MVS alapján készülő konzol egy 3,5 hüvelykes LCD kijelzőt kap, a játékokat pedig a joystick + 4 gombos kombóval irányíthatjuk. Ha valakinek ez nem lenne elég, az kap egy HDMI csatlakozót, hogy kitolja az egészet a tévére, illetve két külső kontrollert is beköthet, hogy könnyebb legyen az irányítás. A konzol 40 játékkal érkezik.

A megjelenési dátumról, az árazásról illetve a játékok pontos listájáról egyelőre nincs infónk. Addig is mondjátok el, nektek hogy tetszik a Neo Geo Mini?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)