Hirdetés

Visszatér a NES és SNES Classic

|

A Nintendo bejelentette, hogy két ikonikus konzolt is visszahoz a piacra.

Hirdetés

Miközben a Nintendo Switch továbbra is remek eladásokat generál, a rajongók folyamatosan rágják a kiadó fülét a retro konzolok és játékok miatt. A japán óriás a jelek szerint igyekszik a játékosok kedvére tenni.

Hirdetés

A Nintendo most jelentette be, hogy június 29-én visszakerül a boltok polcaira a NES Classic Edition, ami rögtön 30 játékkal érkezik. Természetesen azoknak sincs oka szomorkodni, akik inkább egy SNES Classicot szeretnének, a vállalat ugyanis ezt a konzolt is visszahozza, igaz, erre az év vége felé kerül csak sor.

Már csak abban reménykedhetünk, hogy a gyártó ezúttal nem becsüli alá a keresletet, mert akkor megint verekedés lesz a boltokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)