Hirdetés

Három új gyönyörű Nintendo 2DS érkezik a nyáron

|

Aki szeretne creeperes 2DS-t, az hamarosan beszerezheti majd, bár nem lesz egyszerű.

Hirdetés

A Nintendo bemutatta az új 2DS kiadásait, amiket egyelőre csak Japánban fognak piacra dobni. Mindhárom konzol a gép új 2DS XL változatán alapul, és mindhárom egy ajándék játékkal kerül a polcokra.

Hirdetés

A legérdekesebb a három közül a Creeper Edition, ami egy gyönyörűen kimunkált borítással érkezik, és még tovább hirdeti a Microsoft és Nintendo barátságát. Természetesen ez a kiadás a Minecraft 3DS változatával előretelepítve érkezik.

A másik két változat dizájnja kevésbé izgalmas. Az Animal Crossing kiadás tartalmazza a New Leaf amiibo kompatibilis verzióját, a Mario Kart 7-es kiadás pedig őrült csavarral a Mario Kart 7-et.

Nyugati megjelenésről egyelőre nincs hír, de meglepődnénk ha idővel nem hoznák be legalább a minecraftos verziót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)