Hirdetés

Lehet, hogy kiszivárgott a készülő Nintendo 64 Classic?

|

A kapcsolódó fórumokon már megindultak a találgatások.

Hirdetés

A Nintendo 64 rajongói Reddit-aloldalán érdekes képeket posztolt az egyik felhasználó. Egyes források szerint ugyanis azokon a hivatalos Nintendo 64 Classic legújabb kiadása látható. Értelemszerűen ez hasonló megoldás lenne, mint a NES és SNES Classic volt, azaz egy előre telepített játékokkal megtömött gépet vehetnének a retro vonal szerelmesei.

Hirdetés

A poszt forrása a nachoypstacho nevű Twitter-felhasználó, aki a következő bejegyzést osztotta meg:

Ő belsős kapcsolatokra hivatkozik, de sokan szkeptikusan állnak a dologhoz. Egyeseknek már az cáfolja a dolgot, hogy "Made in China" feliratot látnak, mások pedig a kontroller portokat kritizálják. A Nintendo egyelőre még nem reagált a híresztelésekre, de ha igazak a pletykák, akkor várhatóan nem fogják a képviselők sokáig szó nélkül hagyni a dolgot. Ezidáig hivatalos megerősítést egyáltalán nem kaptunk annak kapcsán, hogy tényleg készülne a Nintendo 64 Classic. A NES és SNES Classic  sikerét látva viszont cseppet sem lepődnénk meg ezen. 

Szerintetek tényleg így fog kinézni a Nintendo 64 Classic vagy egyszerűen csak simán kamu képeket posztolt a magát megbízható forrásként bélyegző Twitter-felhasználó?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)