Hirdetés

Nyugi, nem áll le a Nintendo Classic Mini: NES gyártása

|

Nemrég aggasztó pletykák reppentek fel az ünnepek óta rendkívül keresett miniatűr konzol utánpótlása kapcsán, de ezeket a Nintendo hamar cáfolta is.

Hirdetés

Nemrég úgy tűnt, hogy a Nintendo a kezdeti alacsony darabszám után még nagyobb öngólt is tud rúgni a Nintendo Classic Mini: NES kapcsán, és arról szóló hírek láttak napvilágot, hogy a konzol gyártását hamar be is fejezi a japán cég. Ezt viszont hivatalos forrásból hamar cáfolták, így nem marad ki az sem, akinek eddig nem jutott a gépből.

Ugyan az Amiibo-figurákkal már bizonyította a Nintendo, hogy olykor valóban mesterségesen tesznek ritkává egy-egy terméket, de úgy tűnik, a nosztalgiára építő konzollal kapcsolatban nem ez a stratégiájuk.

"A Nintendo Classic Mini: NES gyártása tovább folytatódik, a Nintendo of Europe pedig továbbra is rendszeres szállítmányokkal látja majd el a viszonteladókat"

- nyilatkozta a cég egyik brit szóvivője.

A konzol gyártásának leállítása egyébként rendkívül furcsa lépés lett volna, hiszen sok viszonteladó még az előzetesen felvett rendelések közül sem tudta mindet kiszolgálni. Másfelől érdekes lesz, vajon sikerül-e felkészülnie a gyártónak a Nintendo Switch rajtjára, vagy a hibrid konzolok esetében is várólisták alakulnak  majd ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)