Hirdetés

Szörnyeteget csinált az egyik legaranyosabb pokémonból az egyedi kontrollerek gyártója

|

Nemrég egy versenyben Pokémon-ihletésű Gamecube-kontrollereket terveztek rajongók, amik közül az egyik Jigglypuff ismertetőjegyeit próbálta átültetni a gamepadre, a végeredmény viszont egészen hátborzongató lett.

Hirdetés

Olykor a konzolgyártók is elég menő kontrollerekkel állnak elő, de a rajongók, akiknek nem kell nagy számban eladható dizájnokat kitalálni, olykor sokkal merészebb ötletekkel is előállnak. Így született meg egy pályázatra az a szörnyeteg, ami Jigglypuff arcát alakította egy GameCube-kontrollerré.

Hirdetés

Az eredeti ötlet egy orosz művész vázlatából született, amit aztán egy amerikai Smash Bros.-rajongó valósított meg a Design out of Shield csapatával közösen. A legijesztőbb ötlet talán az egész koncepcióban, hogy az aranyosnak szánt pokémon két szeme egymás mellé került az A és B gombok helyére, a mellettük található J-re és P-re átírt X és Y gomb viszont kifejezetten ötletes.

A győztes egyébként a Squirtle Squad által ihletett kontroller lett, ami sokkal kisebb eséllyel tér majd vissza a rémálmainkban, mint a fenti torz Jigglypuff.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)