Hirdetés

Megdöbbentő, mi mindenre képes a Nintendo kartonpapírja

|

Akinek még vannak kétségei afelől, hogy a Nintendo Labo mennyire hasznos, az nézze meg ezt a videót. Sőt, nézze meg kétszer!

Hirdetés

A Nintendo nem áll meg ott, hogy gyerekek számára hasznos tanulóeszközt csinál a kartonpapírból. A Labo új csomagjai a felnőttek mindennapi életét is megkönnyítik majd.

Hirdetés

Szeretnél leugrani a szomszéd városba bevásárolni? A Nintendo Labo Transport Kittel építhetsz magadnak egy saját vonatot, ami megoldja minden gondod. Minden serpenyőd a mosogatógépben van? A Labo erre is tud megoldást. Soroljuk még? Nézd meg a CSODÁT!

Most mondja valaki, hogy nem éri meg 60 dollárért kartonpapírt venni. Például lehet belőle biztosan naptárt is hajtogatni, ami éppen április első napját mutatná ma. Csak mondjuk...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)