Hirdetés

Nintendo NX - levehető kontrollerekkel jöhet

|

Még mindig sok a megválaszolatlan kérdés a Nintendo NX-szel kapcsolatban. Most a lecsatolható kontrollerekről és a képernyőről hallottunk ezt-azt.

Hirdetés

A Nintendo új hibrid, hordozható-otthoni játékgépét valószínűleg jövő hónapban fogják bejelenteni, de egyelőre még csak a pletykákra hagyatkozhatunk. Jelenlegi információink szerint a konzol alapvetően egy képernyőből és két leválasztható kontrollerből fog állni. 

A Wii a maga idejében nagy újítóként jelent meg a piacon a mozgásérzékelős kontrollerekkel, így nem csoda hogy a Nintendo NX is örökli ezt a technológiát nagytestvérétől. Ha csatlakoztatjuk a kontrollereket, úgy használhatjuk őket, mint a Wii U Gamepadet, viszont ha levesszük, a Wii Remote-hoz hasonlóan működnek. Emellett még egy fejlett vibrációs rendszert is építenek a konzolba, mely esetében a rezgés erőssége attól függ, hogy épp mi történik a játékban.

Azt is megtudtuk, hogy az NX prototípusa 6,2 hüvelykes, azaz kb. 15 centiméter átmérőjű volt, és 720p-s felbontást tudott, azonban ez nem azt jelenti, hogy a végleges változat is ilyen lesz. 

2017 márciusáig kell várnunk a Nintendo NX megjelenésére, ami már nincs olyan messze. Várjuk továbbra is a hivatalos bejelentést.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)