Hirdetés

Idén már jöhet a Nintendo SNES Mini

|

Valószínűleg részben azért vezeti ki a Nintendo a NES Minit, hogy idén már mindenki az SNES Classicra vadásszon karácsony környékén.

Hirdetés

A vártnál nagyobb volt az érdeklődés a Nintendo tavaly megjelent konzolja, a NES Mini iránt. Az eredeti konzolt idéző dizájnnal megalkotott gépen 30 kiváló, az első NES-re megjelent játék kapott helyet, és amíg még emberi áron lehetett hozzájutni, 20000 forintot kértek érte.  Vitatható, hogy egy nem bővíthető gép megér-e ennyit, de kétségtelenül jópofa cucc volt.

Korábban is szóltak arról pletykák, hogy a Nintendo egy rövid időre szeretné a Super NES-t is visszahozni hasonló koncepcióval, de a Eurogamernek most több forrás is azt állította, a megjelenésre még idén számíthatunk. Részleteket senki nem tud, viszont a fejlesztés már tart. Ahogy bármi újat hallunk, szólni fogunk, addig is tegyetek rá félre, ha retrózni vágytok, és az emulátor nem elégíti ki kapcsolódó vágyatokat.

Ti mely játékokat látnátok szívesen egy SNES Minin? Mi volt a kedvencetek abból az érából? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)