Hirdetés

Két új Nintendo Switch is megjelenik idén?

|

Sokszor pletykáltak már új Switch konzolokról, de eddig csak egyről volt szó. Lehet, hogy többet kapunk.

Hirdetés

Egészen durván startolt a Nintendo új konzolja, és azóta is tartja az iramot. 2019-ben is érkeznek izgalmas játékok, amik garantáltan növelik az eladott gépek számát: a Super Mario Maker 2 megjelenése környékén például egész biztosan lesz egy nagy roham, aztán a Pokémon RPG-nél egy újabb.

Hirdetés

A The Wall Street Journal részben fejlesztőktől, részben hardvergyártóktól úgy értesült, hogy két új konzolvariáció is készül, és mindkettőt még idén piacra dobhatják. Az egyik a hardcore gamereknek szól majd, erősebb lesz, bár ereje még így sem éri el a PlayStation 4 Próét vagy a One X-ét. A másikat a 3DS utódjának szánja a cég, olcsóbb lesz, viszont kikerül belőle néhány funkció, többek között a rezgés. Több infót egyelőre nem tudni.

Mindkettőt az E3-on leplezhetik le, és az ünnepi szezonban, a Pokemon Sword és Shield megjelenése környékén kerülhetnek a boltokba. Várjuk a megerősítést, de könnyen lehet, hogy júniusig kell türelemmel lennünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)