Hirdetés

Piszkálásvédelem van egy a Nintendo Switchen a kalózkodást lehetővé tevő szoftveren

|

Rettentő ironikus, ami jelenleg a switches kalózok világában történik.

Hirdetés

A jelenlegi generációban a konzolos kalózkodás szinte nem is létezik. A hackerek ha sikerrel is járnak, jó pár firmware-rel le vannak maradva, így nagyon kevesen tudják kihasználni a lehetőséget. A folyamatos, jelentős leárazások miatt pedig igazából igény sincs a warezolásra.

Hirdetés

A Nintendo Switchhez is megjelent egy egyedi firmware, az SX OS, melynek ingyenes változata a homebrew szoftverek futtatását teszi lehetővé, de létezik belőle egy fizetős is, amivel már a játékok """biztonsági másolatai""" is használhatók. Aki megpróbál trükközni, és ellopni az egyébként felhasználási feltételeket sértő szoftvert, vagy visszafejteni a kódot, annak konzolja gyakorlatilag használhatatlanná válik. A Team Xecuter firmware-e egyébként egy rakás nyílt kódot használ (gyakran a Team ReSwitched kódjait), mellyel megsérti az azok használatára vonatkozó feltételeket is.

Az Xecuter egyébként tagadta, hogy a konzolok tönkretétele lett volna a célja, csak a rivális hackerekkel szembeni harcban akartak előnyben maradni. Aki nagyon ért hozzá, visszaszerezheti gépét, de amatőrként inkább szépen játsszatok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)