Hirdetés

Nintendo Switch - akár már más konzolok kontrollereivel is játszhatunk

|

Ha nem szereted a Joy-Conokat, akkor ezt az aprócska adaptert pont neked találták ki.

Hirdetés

A Nintendo Switch különleges tulajdonságai közé tartoznak a levehető kontrollerek, amelyeket így sokkal kényelmesebben tudunk használni. Azonban akkor sincs probléma, ha esetleg valakinek nem állnak kézre a karok, ugyanis van egy remek alternatíva erre a problémára.

Hirdetés

Az 8BitDo vezeték nélküli bluetooth kütyüjével a cég bármelyik saját kontrollerét, vagy DualShock 3-as és 4-es, valamint Wii-irányítókat is használhatunk a Nintendo legújabb gépéhez, de akár PC-hez is. Ráadásul az adapter dizájnja is elég pofás, hiszen a Super Mario Bros. tégláiról mintázták azt.

Ha tennétek egy próbát a dologgal, akkor 19.99 dollárért, azaz kicsivel több mint 5000 forintért beszerezhetitek a különleges kütyüt az Amazonról.

Nektek melyik kontroller áll leginkább kézre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)