Hirdetés

Már billentyűzet is van a Nintendo Switch-hez

|

A Cyber Gadget egy olyan megoldással állt elő, amivel egy billentyűzetre csatlakoztathatjuk a Nintendo Switch Joy-Con kontrollereit. Rajongók, agyeldobás indul!

Hirdetés

Talán akad itt olyan, aki emlékszik még a 2002-es ASCII GameCube kontrollerre, amely kifejezetten a Phantasy Star Online-hoz született, mivel sokat kellett benne gépelni (ha máshonnan nem rémlik, akkor talán az IDDQD egyik cikke segít). Sokakat még mindig rémálom - vagy éppen izomláz - gyötör miatta, remélhetőleg az új, hasonló kütyü más lesz.

Hirdetés

A Cyber Gadget elkészített egy olyan megkérdőjelezhető, de stílusos USB-s billentyűzetet a Nintendo Switchez, amelynek két oldalára egy-egy Joy-Cont illeszthetünk ügyesen, ami ugyan nem igazán tűnik kényelmesnek és tölteni sem tudjuk a kontrollereket vele, viszont cserébe olyan címeknél praktikus lehet, mint a Dragon Quest X, ahol bizony fontos a szöveg. 

A PC-vel és PlayStation 4-gyel is kompatibilis, különleges billentyűzet a jelenlegi tervek szerint szeptember 30-án jelenik meg Japánban nagyjából 8500 forintos árcédulával, a nyugati kiadást viszont még nem jelentették be. Ti elfogadnátok egy ilyet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)