Hirdetés

GameCube Joy-Conokat készített egy tehetséges modder

|

A retró-vonal szerelmesei biztosan imádnának egy ilyen kiegészítőt a Nintendo Switchhez.

Hirdetés

Egy végtelenül tehetséges modder, Shank Mods nemrégiben feltöltött egy videót saját YouTube-csatornájára, amelyben részletesen bemutatja legújabb alkotásait, a Nintendo Switchre csatlakoztatható GameCube Joy-Conokat. 

Hirdetés

Bizony, több hónapnyi munka eredményeképp ma Shank Mods akár ezekkel a kis csodákkal is játszhat. A Joy-Conok vázát egy WaveBird vezetéknélküli kontroller adta, amely magassága hatalmas szerencsére pontosan megegyezett a Nintendo Switch paramétereivel. Az alábbi videóból megtudhatjátok, hogyan alakult át végül a félbevágott kontrollert egy teljesen működőképes Joy-Con párossá. Sorozatgyártásra viszont egyelőre ne számítsatok, Shank Mods szerint ugyanis gyötrelmesen nehéz volt összerakni a prototípust is, többé nem vállalkozik ilyen projektekre. 

Ti vennétek ilyen Joy-Conokat, ha kereskedelmi forgalomban is kaphatóak lennének? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)