Hirdetés

Már elhajló Nintendo Switchekről is érkeztek beszámolók

|

A meghajlott Nintendo Switch konzolok gazdái főleg a dokkolóba helyezve használták konzoljukat, így a hőre gyanakodnak a probléma okaként.

Hirdetés

PR-szempontból nem tudhat éppen problémamentes rajtot maga mögött a Nintendo, de a Switch lassan csordogáló játékfelhozatala helyett inkább a hardverrel kapcsolatos hibák miatt. Ezt most egy újabb elég nyilvánvaló hiba tetézi.

Hasonlóan a rajtkor jelentett hardveres galibákhoz ezúttal sem tudjuk, mennyire elterjedt a jelenség, ahogy az okait illetően sem látunk még tisztán. Mindenesetre nem éppen megnyugtató a reménybeli Nintendo Switch vásárlóknak az a kép, amit a _NSR nevű Reddit-felhasználó osztott meg, és a használat során meghajlott konzolja látható rajta. A poszt szerzője szerint nagyrészt a dokkjában tartotta a gépet, úgy gondolja, az ott keletkező hő okozza az elhajlást.

poszt alá kommentelő más Switch-tulajdonosok között akadt olyan is, aki szintén nagy hőterhelésnek tette ki a konzolt, mégsem hajlott meg. Egy másik, a hőtől meghajlott Switch gazdája pedig azt az információt kapta a Nintendo ügyfélszolgálatától, hogy gépe talán nem került ténylegesen alvó módba, mikor ezt az opciót választotta ki, ez okozhatta a hibát. Végül a játékosok nem jutottak egyértelmű konklúzióra sem a hiba okát, sem a lehetséges megoldásokat illetően, mindenesetre elég aggasztóak a meghajló készülékekről szóló beszámolók.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak eddig a géppel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)