Hirdetés

Felfrissített Nintendo Switch és új Joy-Conok is érkeznek

|

Az új modell akksija tovább fogja bírni, mint a jelenlegi kiadásé, de a gép maga nem lesz erősebb.

Hirdetés

A Nintendo a múlt héten jelentette be a Switch Lite-ot, mely többé-kevésbé  kimondatlanul is a 3DS utódja lesz, és azoknak szól, akik kizárólag kézikonzolként használnák a Switchet.

Hirdetés

Ma a korábban kiadott gép újabb változatát mutatták be, mely augusztustól lesz kapható Japánban és az Egyesült Államokban, majd szeptemberre érkezik meg Európába. Az XKW-s szériaszámú gépek esetében az egyetlen érdemi újítás, hogy a jobb akkumulátornak köszönhetően az üzemidő átlagosan 6.5 óráról 9 órára nő, az erőforrásigényes Breath of the Wildot egy huzamban 3 helyett 5,5 órán át játszhatjuk majd. Nem lesz drágább, mint a jelenlegi gépek.

Valamivel később, októberben két új Joy-Con pár is a boltokba kerül. Az egyik dobozban egy narancssárga és egy lila, a másikban egy kék és egy neonsárga kontrollert találunk majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)