Hirdetés

Hasznos Nintendo Switch kiegészítők mutatkoztak be

|

A német Snakebyte két elég érdekes Nintendo Switch kiegészítőt leplezett le, illetve a mini NES-hez is készültek egy hasznos kütyüvel.

Hirdetés

Még mindig csak találgatni tudunk rengeteg, a Nintendo Switch-hez kapcsolódó részletet illetően, ennek ellenére már sok gyártó valószínűleg közelről is megvizsgálhatta a konzolt. A Snakebyte már le is leplezte az első kiegészítőit a Nintendo új gépéhez.

Mivel elmondásuk szerint a Switch hordozhatóságához szerettek volna igazodni, egy összehajtható fejhallgatót terveztek a konzolhoz, amivel nyilvános helyen is jó hangminőség mellett játszhatunk. De bemutattak egy kezdőcsomagot is, amiben a konzolnak kialakított tok mellett egy fülhallgatót, egy képernyővédő fóliát, egy törlőkendőt, az analóg karokra kerülő védőgumikat, illetve két játék memóriakártyájának tárolására alkalmas tokot is kapunk.

A cég két kiegészítőt leleplezett a Nintendo Classic Mini: NES-hez is, az egyik egy töltőadapter, a másik viszont sokkal hasznosabb, ugyanis a kontroller rendkívül rövid kábelét toldja meg majdnem három méterrel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)