Hirdetés

Készül a kisebb, olcsóbb Nintendo Switch?

|

Egy japán üzleti folyóirat szerint a Nintendo már dolgozik egy kompaktabb, de kevesebb feature-rel rendelkező változaton.

Hirdetés

Már az idők kezdete óta jellemző, hogy a Nintendo többféle változatot is kiad a hordozható konzoljaiból, így valahol várható volt, hogy a cég hibrid gépe kapcsán is előbb-utóbb felmerül ennek a lehetősége.

Hirdetés

A japán Nikkei üzleti lap állítása szerint a vállalat már több játékfejlesztővel karöltve dolgozik az új változaton, amely a pletykák szerint sokkal hordozhatóbb és olcsóbb lesz elődjénél, viszont cserébe kevesebb feature-rel lesz megpakolva. Azt persze nem tudni, hogy egészen pontosan mivel is tud majd kevesebbet a testvérénél, de mivel a hordozhatóság fontos szempont, ezért könnyen lehet, hogy a dokkoló esik majd áldozatul az árcsökkentő törekvésnek.

A jelentés szerint egyébként a cég nem csak új hardveren, de valamilyen új szolgáltatáson is munkálkódik, amely olyan "játékrajongókat céloz, akik hajlandóak többet fizetni". Ez nyilván nem mond sokat, de a legtöbben arra tippelnek, hogy egy előfizetős rendszerre kell gondolni, mint pl. régebben a Virtual Console, de akár az is előfordulhat, hogy az EA Origins-ről vesz majd példát a Nintendo.

Értelemszerűen ezek egyelőre pletykák, szóval semmit sem érdemes tényként kezelni, de azért érdekes eljátszani a gondolattal. Ti szívesen beruháznátok egy pénztárcabarát Switchre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)