Hirdetés

Úgy tűnik, a Nintendo Switch Lite analógja is rossz

|

A Joy-Conok analógjai miatt folyó perhez hozzácsapták a napokban megjelent új masinát is, miután több felhasználó jelezte, hogy a probléma jelentkeztet

Hirdetés

Alapvetően egy fantasztikus gép a Nintendo Switch, és az eddigi tesztek alapján a Switch Lite is tökéletes azoknak, akik csak kézikonzolként akarják használni a masinát, de szeretnék elérni a Nintendo újdonságait, és már semmi nem mozgatja őket a 3DS-es kínálatból.

Hirdetés

Az analógok azonban mind a Joy-Con-os változat, mind kistestvére esetében bajosak, ugyanis gyakran előfordul, hogy hiába állítjuk azokat alaphelyzetbe, a rendszer mégis úgy érzékeli, mintha nyomnánk valamilyen irányba. A Chimicles, Schwartz Kriner & Donaldson-Smith jogi cég 18 felperes bevonásával indított eljárást a Nintendo of America ellen a közelmúltban, és most megtoldották a vádiratot a Switch Lite kapcsán érkező panaszokkal, melyek alapján volt, akinél 20 óra után jelentkezett probléma. A Nintendo még korábban annyit nyilatkozott, hogy aki észleli ezt, az írjon az ügyfélszolgálatnak.

Ti vettetek már Switch Lite-ot? Nálatok minden rendben van vele?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)