Hirdetés

Nintendo Switch Lite - ezt tudja majd az olcsóbb Switch

|

Kimarad belőle jó néhány funkció, kimondottan azoknak szól, akik kézikonzolon akarnak játszani.

Hirdetés

Miután az E3-on egyetlen 3DS-es játékról sem tett említést a Nintendo, még inkább úgy éreztük, hogy a pletykák igazak, és a gyártó már az utódon dolgozik. Abban is biztosak voltunk, hogy ez nem egy új DS lesz, hanem a Switch lecsupaszított változata.

Hirdetés

Ma bejelentették a Switch Lite-ot, mely könnyebb és kisebb a hibrid gépnél, és egy 5,5"-es érintőkijelzőt kap. A gombokat beleolvasztották, így alapvetően nem leválasztható Joy-Conokkal irányíthatjuk a játékokat (viszont a gép támogatja a kontrollereket), az iránygombokat pedig D-Pad váltja fel. Az akksi a Nintendo szerint használattól függően 3-7 óráig bírja egy töltéssel. Nem jár hozzá dokkoló, nem is kompatibilis a Switchével, így nem lehet tévére kötni, és bár minden játék megy rajta, ami fut handheld módban, néhány esetében nem lesz minden lehetőség elérhető. A támaszt is levették róla. Szeptember 20-án dobják majd piacra sárga, szürke és türkiz színben,  november 8-án pedig speciális, Pokémon Sword-Shield-es változatban (Zacian and Zamazenta Edition néven, magenta és cián színű gombokkal), egységesen 200 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Várhatóan arra a teljesítményre és élményre számíthatunk tőle, amit a Switch handheld módban nyújt, úgyhogy akinek ez elég, mindenképp írja fel a Switch Lite-ot a kívánságlistájára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)