Hirdetés

Nintendo Switch Lite - már tavasszal láthattuk a gépet, de senki nem hitte el

|

Valaki még jóval a hivatalos bejelentés előtt megmutatta az új konzolt, ám a játékosok nem igazán hittek a szivárogtatónak.

Hirdetés

Július elején a Nintendo leleplezte a Nintendo Switch Lite-ot, ami nevéhez híven a Switch egyszerűbb, költséghatékonyabb változata. A szemfülesebb rajongóknak pedig egyből ismerős lehetett a bemutatott masina, ugyanis már hónapokkal ezelőtt felkerült róla egy kép az internetre.

Hirdetés

Piranha Plant Capital április 17-én feltöltött a Twitter-oldalára egy képet, amit elméletileg egy kínai közösségi oldalon talált, és egy lebutítottnak tűnő Nintendo Switch látható rajta. Viszont a játékosoknak egyből feltűnt egy-két apróság, amelyek alapján azonnal hamisnak könyvelték el a fotót. Ez persze érthető is, mert általában csak a szivárgások egy nagyon kis része igazolódik be végül, azonban jelen esetben igaza lett a szivárogtatónak.

A Nintendo júliusi bemutatójával ugyanis világossá vált, hogy tényleg a Lite-ot láthattuk a Twitterre felkerült fotón, így időközben a rajongók egy része gyorsan vissza is látogatott a bejegyzéshez, hogy kifejezzék elismerésüket. Itt a bizonyíték, hogy néha nem árt komolyan venni a szivárgásokat és a pletykákat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)