Hirdetés

Nintendo Switch Lite - ezt a gépet tényleg senki nem köti tévére

|

A Nintendo nem viccelt azzal, hogy ez egy kézikonzol lesz. Valaki szét is szerelte, hogy meggyőződjön erről, így nektek már nem kell szétkapni a kis gépet rejtett megoldások után kutatva.

Hirdetés

Pénteken megjelent a Nintendo Switch Lite, ami a rendes Switch kézikonzol változata, kifejezetten azoknak, akik utazás közben szeretnének játszani. A gép jóval olcsóbb, mint a nagy testvére, így értelem szerűen hiányzik is belőle pár funkció. Aki házibarkács megoldásokon töri a fejét, azoknak van egy rossz hírünk: ezt a konzolt tényleg nem lehet tévére kötni.

Hirdetés

A Spawn Wave nevű YouTube csatornán szétszedték a frissen megjelent kis gépet, hogy megvizsgálják milyen munkát végeztek a Nintendo mérnökei. A Lite anyagfelhasználása kicsit masszívabbnak tűnik a rendes Switchnél, viszont az analóg kar ugyanaz, mint a Joy-Conokban. A videó tele van technológiai részletekkel, tehát ha valakit érdekel az ilyesmi, annak érdemes végignézni, de ha csak arra vagy kíváncsi, hogy egy kis ügyeskedéssel mégis rá tudod-e kötni a tévére a gépet, akkor a válasz sajnos az, hogy nem. Egész egyszerűen azért, mert az a hardver, ami ehhez szükséges lenne, nincs benne a gépben - a pontosabb magyarázatért tekerjetek a 16 perchez:

Ha szeretnétek egy király kézikonzolt rengeteg remek játékkal, akkor a Nintendo Switch Lite jó  választás lehet számotokra, de ha egy teljes értékű konzol kéne, akkor érdemesebb kicsit többért beruházni a rendes változatra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)