Hirdetés

Egy kínai cég már Switch Mini tartozékokat árul

|

A képeken egy olyan variáció látható, amiről nem lehet lehúzni a Joy-Conokat.

Hirdetés

Idén folyamatosa érkeztek a különféle a pletykák, amelyek szerint készül egy új Nintendo Switch változat. A szóban forgó átdolgozott verzió elnevezése volt már XL Pro és Mini is, egyes híresztelések szerint erősebb, más források szerint kisebb és olcsóbb verzió érkezik. Egy kínai tartozékgyártó cég, a Honson a jelek szerint az utóbbira fogad, és már egy tucat kiegészítőt is készítettek hozzá.

Hirdetés

A cég weboldala szerint ezek "professzionálisan megtervezett eszközök, melyek tökéletes kiegészítői lesznek a Nintendo Switch Mininek". Mivel a Honson nem egy harmadrangú garázscég, ami csak a vicc kedvéért gyártana ilyeneket, sokan feltételezik, hogy a Nintendo már valóbab leadta nekik az új konzol méreteit, és ezért kezdték legyártani az említett cuccokat.

A valóság azonban nem egészen így néz ki. A Honson egy YouTube videó alatt hagyott kommentben a következőt nyilatkozta:

"Levadásztunk és kielemeztünk minden képes információt a Switch Miniről, amit a helyi és nemzetközi médiában találtunk. Ezután, némi vizsgálódás és részletes piackutatás után elindítottunk egy Nintendo Switch Mini termékvonalat."

Valószínűleg annyi történt tehát, hogy a Honson az eddig kikerült pletykák alapján rakta össze a termékeit, hogy egy lépéssel a piaci versenytársak elé kerüljön. A cég egyébként nagy eséllyel ezt a fotót vette alapul:

A fenti képen egy iPega kiegészítő látható, amihez valószínűleg azért készítettek egy ilyen Switch mockupot, mert ez egy nem hivatalos kiegészítő, és így akartak beletenni egy igazi Switch konzolt. Ha tippelnünk kellene, akkor azt mondanánk, hogy a mockup darab egy 2017-es, NeoGAF-ről származó tipp alapján készült, amit egy fórumozó csak a saját Nintendo Switch Mini ötleteiből rakott össze.

Szép látni, ahogy körbeérnek a dolgok. A lényeg viszont továbbra is az, hogy egyelőre senkinek sem kell túl komolyan vennie a Honson próbálkozásait.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)