Hirdetés

Nintendo Switch - videó foglalja össze a konzol képességeit

|

Ha eddig nem tudtál sokat a Nintendo Switchről, ezzel a videóval bepótolhatod a lemaradást.

Hirdetés

Egyre közeledünk a Nintendo Switch megjelenéséhez, amely a tervek szerint márciusban érkezik. Az eszközről már többen is megosztották gondolataikat, illetve nekünk is volt szerencsénk kipróbálni. A Nintendo is érzi a megjelenés közelségét, így kiadott egy átfogó videót a Switch képességeiről és felépítéséről.

A videóban szépen össze van foglalva, milyen elemekből épül fel a Switch és hogy milyen célokra tudjuk majd használni. Közelebbről megtekinthetjük a JoyCon kontrollereket, csatlakozókat és magát az eszközt is, így aki eddig nem volt tisztában azzal, mire képes a Switch, bepótolhatja lemaradását. Eddig nagyjából az volt a tendencia egy új konzol megjelenésekor, hogy az ilyen videókban arról esik szó hány magos processzorral, mekkora tárhellyel, mekkora felbontással érkezik az eszköz, jelen esetben viszont nem sokat tudunk meg az Switch specifikációjáról, de a Nintendo erősségei nem is ezen a fronton mutatkoznak meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)