Hirdetés

Saját hivatalos power banket kap a Nintendo Switch

|

Aki mostanában tervezett power banket venni a Switchéhez, az most már várja meg a hivatalos megoldást.

Hirdetés

Ugyan a Nintendo Switch USB-C bemenettel van ellátva, a rendszer nem működik tökéletesen együtt minden külsős eszközzel. Több Switch is megszenvedte a gyenge minőségű power bankekkel való próbálkozást, így a Nintendo inkább kijön egy saját megoldással, ami tuti működik majd a konzollal.

Hirdetés

Az aksi gyártásában az Anker Innovations segít. Ők fogják hivatalosan elhozni a Nintendo Switch power banket, amit két méretben lehet majd elérni. Lesz a 20 100 mAH-s verzió 90 dollárért és a 13 400 mAH-s 70 dollárért. A nagyobbik változat durva 15 óra extra játékidőt kínál majd. Egy hosszabb útra tökéletes partner lesz.

Az Ankler power bankjei még június végén megvásárolhatóak lesznek a gyártó weboldalán keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)