Hirdetés

PC-n is használhatod a Nintendo Switch Pro kontrollerét

|

A Nintendo új konzoljának megjelenésével tovább bővült a PC-n is használható kontrollerek egyébként is bőséges felhozatala, de egyelőre valószínűleg nem hozhatjuk ki a maximumot a Switch gamepadjéből.

Hirdetés

A Nintendo Switch-hez jó néhány, helyi többjátékos móddal bíró játék érkezik, így biztos, hogy a hibrid konzol legnépszerűbb kiegészítői a különböző kontrollerek lesznek. Akik pedig a Joy-Conok helyett egy hagyományosabb megoldásra vágynak, valószínűleg a Pro kontrollert választják majd, amit máshol is felhasználhatnak.

Mivel a Nintendo új gamepadje is bluetooth-kapcsolat segítségével csatlakozik a konzolhoz, könnyedén párosíthatjuk PC-nkkel és ahogy az alábbi videóban - stílusosan egy emulált Nintendo-játékkal bemutatva - láthatjátok is, szinte hibátlanul működik. Ezzel együtt a széles választékban valószínűleg akadnak jobb kontrollerek a PC-n való játékhoz, főleg, hogy például a Dualshock 4-gyel ellentétben nincs kiterjed szoftveres támogatás a Switch kiegészítőjéhez. Így például a Pro kontroller mozgásérzékelős funkcióit valószínűleg nem használhatjuk ki, így pedig talán most még jobban járunk egy másik modellel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)