Hirdetés

Na, pontosan ezért érdemes Nintendo Switchet venni

|

A Nintendo Switch új reklámjában egy fiatalember a vécén ülve Mario Kartozik, és ne mondjátok, hogy ti nem tennétek ugyanezt.

Hirdetés

Alapvetően tök jó a Nintendo Switch koncepciója, csak az árazáson lehetne még faragni egy kicsit. Én például nagyon szeretnék a trónon ülve FIFA-zni, abban a minőségben, ahogy a Switchen fut majd játék, mert Vitán vagy mobilon nem az igazi, de erre nem költenék 130 ezer forintot. 

Szerencsére a Switch nem csak erre jó. Mario Kartozni lehet a tévé előtt ülve vagy az egyetemen (szigorúan nem óra közben), és multizni úgy az igazi, ha hét barátotokat is ráveszitek a vásárlásra. Kíváncsi lennék egyébként, hogy folytatódik az a jelenet, amiben a srác remegve áll fel. Beledobja a tévébe a kontrollert? Leveri a pajtásait? Felrobban a feje? Sose tudjuk meg.

Szerintetek melyik játék fér legjobban össze a vécén üléssel? Egy jó Skyrim? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)