Hirdetés

Nintendo Switch - felbukkant az SNES-es kontroller, hamarosan jöhetnek a játékok is

|

Korábbi szivárgások ellenére még mindig csak NES-es játékokat kapnak a Switch Online előfizetői, de nemsokára jöhet a szintlépés.

Hirdetés

Lassan elfogynak a legnépszerűbb a NES-es játékok, amik nosztalgikus hangulatba hozhatják a Nintendo Switch Online szolgáltatásra előfizető játékosokat, de szerencsére a japán cégnek volt még néhány gépe, és azokon nem egy sikerjáték.

Hirdetés

A sorban a következő a Super Nintendo Entertainment System lenne (bár akkor sem lennénk búsak, ha egyből az N64-re ugranának). Még januárban szivárgott ki egy lista, miután egy játékos mélyre túrt a fájlokban, de azóta nem érkezett semmilyen bejelentés. Most az FCC, avagy a Szövetségi Kommunikációs Bizottság oldalán jelent meg egy bejegyzés, mely egy vezeték nélküli, a Switchcsel használható SNES kontrollert ír le és mutat be. Az egyetlen nyilvános képen láthatjuk, hogy a tetején a Joy-Con-okon is megtalálható sín szerepel, melynek köszönhetően töltési céllal csatlakoztathatjuk az eszközt a géphez. Látható rajta a HAC-kezdetű kód is, ami a Switch perifériáinál használatos.

A Nintendo anno kiadott hasonló, NES-es kontrollerreplikákat is, melyeket csak az Online előfizetői vásárolhattak meg. Könnyen lehet, hogy a szeptemberi új játékok között már SNES-eket is találunk, de erre egyelőre nincs garancia.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)