Hirdetés

Nintendo Switch - a kontrollereidet és a barátaidat is könnyen megtalálod az új szoftverrel

|

Megérkezett a Nintendo Switch 3.0-s szoftvere, ami a hibajavítások mellett néhány új feature-t is hozott.

Hirdetés

Ugyan a Nintendo Switch modern online szolgáltatására még várnunk kell, a hibrid konzol szoftvere folyamatosan fejlődik. Nemrég megjelent a 3.0-s verzió, ami néhány kényelmi feature-t hozott a még viszonylag friss konzol tulajdonosainak.

Hirdetés

A fő konzolegység használatával például bekapcsolhatjuk Joy-Con kontrollereink rezgőmotorját, így megtalálhatjuk őket, ha még vételi távolságon belül vannak. Ha már szóba kerültek az irányító eszközök, mostantól vezetékes kapcsolattal is használhatjuk a Nintendo Switch Pro kontrollerét. Az új szoftver megjelenésének köszönhetően könnyen megtalálhatjuk a Wii U vagy 3DS rendszerében felvett barátainkat, ha pedig ők is bekapcsolják Switchüket, erről már értesítést is kaphatunk. Bekerültek olyan apróságok is, mint hangeszközeink maximális hangerejének csökkentése, illetve a TV-re kötött alvó konzolunk HDMI-bemeneti beállításai sem változnak meg akaratunkon kívül. Ezeken kívül is érkezett pár apróbb változás, ezeknek a teljes listáját itt találjátok.

Ti milyen funkciót látnátok még szívesen a Switch szoftverében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)