Hirdetés

Ennél furább Nintendo Switch kiegészítő valószínűleg nem készült

|

A Nintendo Switch egyik legnagyobb előnye, hogy akár út közben is játszhatunk vele, Japánban viszont ez nem volt elég, ezért piacra dobtak egy elég ormótlan tartót, ami ezt hivatott még könnyebbé tenni.

Hirdetés

A Nintendo Switch hordozhatósága miatt számos, kifejezetten hasznos tok, táska vagy más kiegészítő készült már a konzolhoz, de Japánban úgy tűnik, mindegyiket sikerült felülmúlni. Egy tartó segítségével még könnyebben játszhatunk út közben a konzolunkkal, de ezért nem kis árat kell fizetnünk. Elsősorban a méltóságunkkal.

Hirdetés

Egy amerikai játékfejlesztő fotózta le a szigetországban járva az alábbi, telefonok és tabletek befogadására is alkalmas tartót, ami a doboz alapján viszont elsősorban a Nintendo Switch-hez lett kitalálva. A nyakba akasztható tartóval elméletileg felszabadulhatnának a kezeink, de a kontrollert mégis valahogy használnunk kell, így nem feltétlenül értjük, mi értelme az állványnak.

Persze aki nagyon utálja a Joy-Con kontrollereket, az így séta közben is használhatná a Pro kontrollert, de nem tűnik reálisnak, hogy ezért cserébe bárki is bevállalná a tekinteteket, amiket ez a szerkezet vonzana.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)